Makelaar Colmschate

Ben je op zoek naar een makelaar in Colmschate die actief je huis verkoopt?

Een makelaar nodig in Colmschate? Maak kennis met Mercurius Makelaars uit Deventer. Makelaars met een bak vol ervaring in het verkopen, kopen en taxeren van huizen. Zelf noemen we ons ook wel de nieuwe generatie makelaars. Wij van Mercurius Makelaars vinden namelijk één ding heel belangrijk en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat. Het eindresultaat is natuurlijk die vette verkocht sticker die op dat bord in jouw tuin wordt geplakt. Daar gaan we voor!

Wij geloven in een vernieuwende en verfrissende manier van je huis verkopen. Het is bij ons bijvoorbeeld niet gek om snel een vraag te stellen via WhatsApp, dat is bij ons meer dan standaard. Je kan er van op aan dat wij afspraken goed nakomen, goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijk contact. Daarnaast hebben wij een breed netwerk, houden we van duidelijke taal en luisteren wij aandachtig.

 

Makelaar in Colmschate

 

Huis verkopen in Colmschate?

Een huis verkopen in Colmschate is de afgelopen jaren sterk veranderd. Vroeger plaatste je een te koop bord in de tuin en hoopte je op kijkers. In de huidige woningmarkt is er aanzienlijk meer nodig dan dat. Bij Mercurius Makelaars kijken we verder dan alleen het te koop bord en een advertentie op Funda. We presenteren jouw huis zo optimaal mogelijk op verschillende manieren, zowel online als offline en streven er naar om zo snel mogelijk de beste deal te scoren. Dit in het geheel proberen we zo duidelijk, transparant en met maar één belang: dat van jou, aan te pakken.

Voordat je start met de verkoop van je woning kan je al een aantal vragen hebben:

 

Trouwens, een leuk weetje..

We zijn voor de derde keer (!) als winnaar uit de bus gekomen als ‘Beste Makelaar van Overijssel’. Ons avontuur startte in 2016. Toen mochten we deze prijs voor het eerst in ontvangst nemen. In de jaren daartussen werden we nét geen eerste en moesten wij de eerste plaats laten gaan voor een (nog steeds keigoede) tweede plaats. In 2019 keerde de prijs terug in Deventer en mochten wij ons weer voor een jaar ‘De Beste Makelaar van Overijssel’ noemen. Nu, een jaar later, mogen we dat opnieuw! We werden beoordeeld met een gemiddelde van 9,6 uit ruim 340 stemmen. Lees verder in ons blog over hoe we in 2020 weer de beste makelaar van Overijssel werden.

 

Alweer drie jaar op rij ‘Beste Makelaar in Overijssel’

In 2022 zijn we voor de derde keer op rij als beste makelaar van Overijssel uit de bus gekomen. Eerder wonnen we deze prijs al in 2016, waar we de prijs voor het eerst in ontvangst mochten nemen. De twee jaar die daarop volgden werden we stipt tweede (met alsnog keigoede cijfers), maar in 2019 heroverde wij de eerste plek en keerde de welverdiende prijs weer terug naar Deventer. Hoe tof is het om onszelf vervolgens dan een jaar lang ‘De Beste Makelaar van Overijssel’ te mogen noemen? En nog mooier: in 2020 én nu dus in 2021 voor de derde keer op rij. We zijn trots dat we ons mogen bekronen tot Beste Makelaar van Overijssel 2021.

 

De beste makelaar in Overijssel

 

Kan ik de waarde van mijn woning gratis laten bepalen?

Als je verhuisplannen hebt en je overweegt je huis te verkopen is het noodzakelijk om te weten wat de waarde van je huis is. Online bieden wij een handige rekentool aan die je een ruime schatting geeft, echter komt er bij een nauwkeurige waardebepaling meer kijken. Onze rekentool heeft namelijk geen idee wat de staat van bijvoorbeeld een keuken of een badkamer is.

Je kan kosteloos een afspraak inplannen met één van onze NVM makelaars voor een gratis waardebepaling. Laat je gegevens achter via de gratis waardebepaling pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen. Wat jij dan alleen nog moet doen is zorgen dat onze makelaar alle belangrijke onderdelen van jouw huis te zien krijgt. Hoe meer details jij laat zien, des te nauwkeuriger wij een waardebepaling kunnen doen.

 

Wat moet ik doen om mijn huis te verkopen in Colmschate?

Om jouw huis te verkopen in Colmschate moet je zelf een aantal dingen doen. Denk bijvoorbeeld aan een opgeruimde woning op het moment dat de fotograaf langs komt, de tuin er netjes bijleggen of alleen al bij een bezichtiging zorgen voor een aangename temperatuur. We schreven een blog over 12 handige tips voor het verkopen van je huis welke we iedere klant laten lezen om een goed idee te geven wat zij kunnen doen om te helpen bij de verkoop van een woning. Gelukkig hoef je dit alles niet alleen te doen en staat het team van Mercurius Makelaars altijd klaar om je te helpen bij het verkoopproces.

Huis verkopen in Colmschate

 

Wat kost het om mijn huis te verkopen in Colmschate?

De kosten die komen kijken bij de verkoop van je woning, ook wel courtage genoemd, bepalen we onder andere aan de hand van courantheid. Bij courantheid wordt er gekeken naar onder andere hoe een woning in de markt ligt en hoe snel een woning verkocht kan worden en tegen welke prijs. Conclusie: een huis verkopen is dus echt maatwerk.

We maken dus altijd een persoonlijke afspraak bij je thuis en geven je een duidelijk advies op maat. Wij werken met een overzichtelijk en aantrekkelijk dienstenpakket, waarbij je een duidelijke offerte ontvangt met diverse mogelijkheden om te kiezen voor aanvullende pakketten.

 

Waarom zou Mercurius Makelaars mij moeten helpen?

We zeggen wel eens voor de grap dat we je buurman of buurvrouw zouden kunnen zijn. Daar zit natuurlijk een kern van waarheid in. Ons team bestaat uit jonge en gedreven professionals, hierdoor snappen we goed waar jij behoefte aan hebt bij het verkopen van een woning. Het team is een van de belangrijkste onderdelen van Mercurius Makelaars, we zijn meer dan collega’s. Dat merk je in de samenwerking, we gaan net iets verder voor elkaar.

Wil je meer weten over onze unieke werkwijze? Maak vrijblijvend een afspraak met Mercurius Makelaars en maak kennis met ons unieke verkoopconcept. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie over onze manier van werken.

 

Op zoek naar een makelaar in een andere plaats?