Huis verkopen in 5 stappen

Wij begeleiden je stap voor stap

Het verkopen van je huis kun je op verschillende manieren doen. Je kunt dit volledig zelf doen, maar vaak is dit niet de meest effectieve manier. Mercurius Makelaars kan het wezenlijke verschil maken tussen je huis ‘te koop’ zetten of het daadwerkelijk succesvol verkopen van je huis. We hebben een 5-stappenplan opgesteld, om tot het optimale verkoopresultaat van je huis te komen:

Je woning verkopen via Mercurius Makelaars


Volg ons verkoopresultaat in 5 stappen:

 

Stap 1: de intake

Je hebt er lang of kort over nagedacht, maar dat maakt het besluit niet minder belangrijk: je wil je huis verkopen. Of liever, je gáát je huis verkopen. Van harte welkom bij Mercurius Makelaars. Wij helpen je graag en staan volledig tot je dienst! Dat heb je al vaker gehoord? Voorafgaand aan andere prachtige volzinnen? Niet onze stijl. Daarom, direct door naar ons eerste sterke punt: de intake. Onze intakes zijn verrassend, reuze informatief en zeer vakkundig. Want daar zijn intakes voor. Regel 1 bij succesvol verkopen is immers: ken je product. Onze makelaars zijn allemaal geboren en getogen in Deventer en beschikken over jarenlange kennis en kunde in het makelaarsvak. Hierdoor kennen zij de huizenmarkt in jouw buurt als geen ander.

Stap 2: de taxatie

Regelmatig als gratis betiteld. Leuke truc. Wij kennen er nog eentje: verrassend hoog taxeren. Maar al te vaak is dit dé reden om voor een makelaar te kiezen. Heerlijk, zo’n fijne droom. Maar wees eerlijk: waar blijft het resultaat vervolgens? En met het zakken van je vraagprijs neemt je onzekerheid toe. En je droom is al lang niet zo’n fijne meer. Vooral niet in een situatie met dubbele lasten. Nare gevoelens, waar wij niet van houden. Daarom is een correcte en eerlijke taxatie een blijk van realisme en vakkennis. Niets meer en niets minder. Het begrip ‘marktconform’ is dan ook onze sleutel tot succes.

Stap 3: de promotie

Spannend! Jouw huis wordt zichtbaar op vele strategische plekken en moet opvallen tussen al die andere te koop staande huizen. Wij zorgen daarom voor de perfecte presentatie. Uiteraard met professionele foto’s, een super gave GoPro videotour en digitale plattegronden zowel in 2D als in 3D. Wij zijn vernieuwend, hebben een breed netwerk en kennen de kanalen achter nieuwsbladen, etalages en effectieve online en offline media. Net als vele collega’s. Maar er is één belangrijk verschil: wij geven nooit op, laten niet los en blijven er voor gáán! En jazeker, die missie is vaak maatwerk. In nauw overleg met jou geformuleerd, door ons met tomeloze inzet uitgevoerd. En er is maar één uitkomst bij onze promotieaanpak: het voor jou optimale resultaat.

Stap 4: de verkoop

Je telefoon gaat eerder dan je had verwacht! Wij vinden de potentiële koper. Wij zorgen voor de bezichtigingen. Overdag, ’s avonds of in het weekend en sturen je daarbij even weg, omdat bewezen is dat dat beter is. Raar gevoel natuurlijk, maar je krijgt uiteraard gelijk een gedetailleerd verslag van de bezichtiging en wordt nauwlettend op de hoogte gesteld van de vorderingen. Wij zetten onze kennis en kunde in om jouw huis te verkopen en doen er alles aan om voor jou de beste deal te realiseren. Denk hierbij ook aan de opleveringsinspectie, het bezoek bij de notaris en natuurlijk de daadwerkelijke overdracht van de sleutels. Wij regelen het allemaal, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en zeker weet dat het optimale resultaat behaald wordt.

Stap 5: het resultaat

Aan het einde van de rit is je huis verkocht en hebben we het gewenste resultaat bereikt. Maar wij van Mercurius Makelaars horen toch nog graag van jou wat je van ons vindt, om een volgende klant nog beter te kunnen helpen. Ben je onvolkomenheden tegen gekomen of heb je toch een puntje van kritiek? Geen probleem, wij blijven graag even stilstaan bij deze laatste stap, die we het resultaat van onze samenwerking noemen.

Spreekt dit 5-stappenplan je aan en ben je benieuwd naar onze innovatieve aanpak om jouw huis te verkopen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.