Gratis aankoopservice

Exclusief voor onze verkopers

  • Betaalbare hulp op afstand
  • Een perfecte voorbereiding
  • Jouw persoonlijke vraagbaak
  • Je onderhandelt als een pro

Als je eerst een huis wil kopen en daarna pas je oude huis wil verkopen is het fijn als er gelijk vanaf het begin iemand met verstand van zaken met je meekijkt. Maar je wil ook weer niet veel geld aan een aankoopmakelaar besteden. Daar heeft Mercurius Makelaars een oplossing voor, de gratis aankoopservice! Hiermee houden we het kopen van een huis makkelijk én betaalbaar. Wil je weten hoe wij dat doen? Lees dan snel verder.

Stap 1: zoeken en bezichtigen

Ongetwijfeld hou je Funda elke dag in de gaten en weet je uit je hoofd wat er op dit moment te koop staat. Maar heb je je al ingeschreven voor de gratis zoekservice via Mercurius Makelaars? Dan ontvang je dagelijks het nieuwste woningaanbod vóór plaatsing op Funda! Wanneer je een leuk huis gezien hebt, dan is het tijd voor een bezichtiging. Die doe je zelf.

Stap 2: bieden en bezichtigen

Heb je een leuk huis gezien en overweeg je een bod te doen? Dan kijken wij op afstand over je schouders mee en geven je een indicatie van de woningwaarde. Wij hebben namelijk alle relevante data bij de hand. Vierkantemeterprijzen, recent verkochte woningen in de buurt, de concurrentie in de markt. Ideaal. Zo zie je niks over het hoofd. Op basis van al die informatie helpen we je dus met de waarde indicatie en de juiste biedingsstrategie. Zo onderhandel jij als een pro!

Liever een makelaar die met de bezichtigingen meegaat, de onderhandelingen voor je doet en alles uit handen neemt? Kijk dan wat wij als aankoopmakelaar voor jou kunnen betekenen.

Stap 3: overeenstemming

Heb je overeenstemming bereikt? Gefeliciteerd! Dan komen wij graag weer in actie en kunnen we de verkoop van je huidige woning gelijk opstarten. Heb je verder nog vragen of zijn er bijzonderheden? Dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen.

Een win win situatie 😉