Freek Hypotheek

Hypotheken verstrekken is een vak apart. Het vergt specialistische kennis en een gedegen financieel inzicht. Wij werken daarom samen met Freek Hypotheek. Hun bedrijfsfilosofie sluit naadloos aan bij die van ons. Alles onder één dak, wel net zo makkelijk. Onze ervaring leert inmiddels dat een soepele samenwerking en goede communicatie tussen makelaar en hypotheekadviseur een gezonde bijdrage levert aan een vlotte en accurate afhandeling.

Sommige mensen denken dat ze direct moeten betalen als ze bij de hypotheekadviseur binnenlopen. Natuurlijk is dat niet zo. Bij Freek Hypotheek vinden ze het belangrijk eerst goed kennis te maken en jou te laten zien hoe ze werken. Maar vooral ook om te horen wat jouw situatie is en wat je wensen zijn. Zo’n eerste gesprek is altijd gratis. Als je daarna verder wil, laten ze vooraf zien wat een advies gaat kosten. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Klik hier voor meer informatie of om gelijk een vrijblijvende afspraak te maken.

 

Maximale hypotheek berekenen

Wil jij in een handomdraai weten wat jouw maximale hypotheek is? Freek Hypotheek biedt een gratis tool aan die antwoord geeft op die vraag. Het is een makkelijke tool die in minder dan twee minuten in te vullen is. Bereken je maximale hypotheek hier.