Je woning laten taxeren

Geaccepteerd door alle geldverstrekkers

6 tips bij het taxeren van jouw woning

 

Een taxatie is een objectieve en onafhankelijke waardebepaling van onroerend goed. Meestal is een taxatie nodig voor de aanvraag van een hypotheek. Maar ook voor een taxatie bij een echtscheiding of erfenis kun je uiteraard bij ons terecht.

Mercurius Makelaars is een innovatief makelaarskantoor, met een actieve werkwijze. Dit houdt in dat jouw huis snel en vakkundig getaxeerd wordt volgens de richtlijnen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Onze taxatierapporten worden bovendien door alle (NHG) geldverstrekkers geaccepteerd.

Dit alles doen wij natuurlijk tegen een scherp en aantrekkelijk tarief. Genoeg redenen dus om jouw huis te laten taxeren door Mercurius Makelaars!

TaxatiewaardeTarief
Tot € 500.000€ 575
Tot € 700.000€ 775
Boven € 700.000op aanvraag

 

Je kunt de taxatie direct aanvragen via onderstaande knop. Vul de benodigde gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. De meeste rapporten zijn binnen 1 week na opname gereed. Je ontvangt dan een digitaal exemplaar. Indien gewenst verzenden wij het taxatierapport ook door naar de geldverstrekker of tussenpersoon.

 

Direct een taxatie aanvragen