Makelaar Bathmen

Ben je op zoek naar een makelaar in Bathmen die actief je huis verkoopt?

Een makelaar nodig in Bathmen? Maak kennis met Mercurius Makelaars. Makelaars met een bak vol ervaring in het verkopen, kopen en taxeren van huizen. Zelf noemen we ons ook wel de nieuwe generatie makelaars. Wij van Mercurius Makelaars vinden namelijk één ding heel belangrijk en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat. Het eindresultaat is natuurlijk die vette verkocht sticker die op dat bord in jouw tuin wordt geplakt. Daar gaan we voor!

Wij geloven in een vernieuwende en verfrissende manier van je huis verkopen. Het is bij ons bijvoorbeeld niet gek om snel een vraag te stellen via WhatsApp, dat is bij ons meer dan standaard. Je kan er van op aan dat wij afspraken goed nakomen, goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijk contact. Daarnaast hebben wij een breed netwerk, houden we van duidelijke taal en luisteren wij aandachtig.

Huis verkopen in Bathmen?

Een huis verkopen in Bathmen is de afgelopen jaren sterk veranderd. Vroeger plaatste je een te koop bord in de tuin en hoopte je op kijkers. In de huidige woningmarkt is er aanzienlijk meer nodig dan dat. Bij Mercurius Makelaars kijken we verder dan alleen het te koop bord en een advertentie op Funda. We presenteren jouw huis zo optimaal mogelijk op verschillende manieren, zowel online als offline en streven er naar om zo snel mogelijk de beste deal te scoren. Dit in het geheel proberen we zo duidelijk, transparant en met maar één belang: dat van jou, aan te pakken.

 

Huis verkopen in Bathmen

 

Voordat je start met de verkoop van je woning kan je al een aantal vragen hebben:

 

Drie jaar op rij ‘Beste Makelaar in Overijssel’!

In 2022 zijn we voor de vierde keer winnaar geworden van de prijs ‘Beste Makelaar in Overijssel’. Ons avontuur begon in 2016, toen we de prijs voor het eerst in ontvangst mochten nemen. Vervolgens werden we in 2018 en 2019 met keigoede cijfers stipt tweede, maar in 2019 heroverde wij de plek op de eerste plek en keerde de prijs terug naar Deventer. Het is tof om onszelf vervolgens dan een jaar lang de beste makelaar van Overijssel te mogen noemen, maar nog toffer is het dat wij hem wéér wonnen in 2020 en nu voor de derde keer op rij bekroond zijn tot beste makelaar van Overijssel van 2021.

 

Beste makelaar van Overijssel - 2021 - Al 3 jaar de beste makelaar van Overijssel

 

Kan ik een gratis de waarde van mijn woning achterhalen?

Als je plannen hebt om te verhuizen en je twijfelt om te verhuizen is het belangrijk om te weten wat de waarde van je woning is. Wij bieden een handige online rekentool aan die je in een aantal korte een ruime schatting geeft. Het is natuurlijk zo dat deze tool niet in jouw huis kan kijken. Wel net zo netjes, lijkt ons. Daarom bieden wij een gratis waardebepaling aan, waarin jij bijvoorbeeld de staat van de badkamer kan laten zien en wij op basis van veel meer details een waarde kunnen afgeven van jouw woning. Dit doen we geheel vrijblijvend en we komen dan ook graag bij je langs om je te helpen.

 

Wat is er nodig voor de verkoop van mijn woning in Bathmen?

Het is belangrijk dat je bij de verkoop van je woning zelf ook een klein beetje actie onderneemt. Een opgeruimde woning op het moment dat de fotograaf langs komt bijvoorbeeld. Of, een nette tuin of het kacheltje net even een graadje omhoog (of omlaag 😉). In totaal hebben we twaalf tips opgesteld waarin handige tips staan die jij kunt doen voor de verkoop van je woning. Volgens eerdere huizenverkopers helpen deze tips echt en zijn ze bijna allemaal erg makkelijk om zelf uit te voeren. Tuurlijk staat het team van Mercurius Makelaars altijd voor je klaar bij dit proces en kijken wij er erg naar uit om je te helpen.

 

Wat kost het om mijn huis te verkopen in Bathmen?

De kosten die komen kijken bij de verkoop van je woning, ook wel courtage genoemd, bepalen we onder andere aan de hand van courantheid. Bij courantheid wordt er gekeken naar onder andere hoe een woning in de markt ligt en hoe snel een woning verkocht kan worden en tegen welke prijs. Conclusie: een huis verkopen is dus echt maatwerk.

We maken dus altijd een persoonlijke afspraak bij je thuis en geven je een duidelijk advies op maat. Wij werken met een overzichtelijk en aantrekkelijk dienstenpakket, waarbij je een duidelijke offerte ontvangt met diverse mogelijkheden om te kiezen voor aanvullende pakketten.

 

Makelaar nodig in Bathmen? Laat Mercurius Makelaars je helpen!

 

Waarom zou Mercurius Makelaars mij moeten helpen?

We zeggen wel eens voor de grap dat we je buurman of buurvrouw zouden kunnen zijn. Daar zit natuurlijk een kern van waarheid in. Ons team bestaat uit jonge en gedreven professionals, hierdoor snappen we goed waar jij behoefte aan hebt bij het verkopen van een woning. Het team is een van de belangrijkste onderdelen van Mercurius Makelaars, we zijn meer dan collega’s. Dat merk je in de samenwerking, we gaan net iets verder voor elkaar.

Wil je meer weten over onze unieke werkwijze? Maak vrijblijvend een afspraak met Mercurius Makelaars en maak kennis met ons unieke verkoopconcept. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie over onze manier van werken.

 

Op zoek naar een makelaar in andere een andere stad?