"De Beste Makelaar in Overijssel 2019 is geworden: Mercurius Makelaars"

66 beoordelingen met een 9,6 als resultaat.

Yes! Wij zijn voor de tweede keer winnaar van de AWARD ‘De Beste Makelaar in Overijssel’. In 2016 mochten wij deze prijs al eens in ontvangst nemen. In 2017 en 2018 ging hij op het laatste nippertje aan onze neus voorbij en werden wij tweede. Maar in 2019 is hij weer terug in Deventer en mogen wij ons voor een jaar lang ‘De Beste Makelaar in Overijssel’ noemen.

Mercurius Makelaars is de beste makelaar in Overijssel in 2019. Award uitgereikt door Wieisdebestemakelaar.nl

 

“Yes, het is gelukt!”, aldus onze eerste reactie.

Zo reageerde Remy toen hij het belletje van Han Tuttel, oprichter en eigenaar van WieIsDeBesteMakelaar.nl, al snel in het nieuwe jaar kreeg. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 sleepte hij, samen met alle collega’s van Mercurius Makelaars in Deventer, de prijs ‘Beste Makelaar in Overijssel’ binnen. Zij zijn blij deze AWARD te kunnen toevoegen aan het rijtje, want zij moesten eerder in 2017 en 2018 de prijs net aan hun neus voorbij laten gaan. Eerder in 2016 won Mercurius Makelaars de AWARD al eens, met een gemiddeld cijfer van 9,1. De jaren 2017 en 2018 sloten ze af met een 9,3 en een 9,5. Al met al kan gezegd worden dat de concurrentie steeds meer toe neemt en er steeds meer gevraagd wordt om tot een daadwerkelijke winnaar uit de bus te komen.

 

Wij wilden opvallen, vertrouwd voelen bij het publiek en laagdrempelig zijn.

Remy reageerde erg enthousiast en gemotiveerd: “Aan het begin van 2019 zijn wij ons gaan focussen op een aantal kenmerken die we duidelijk naar voren willen laten komen. Zo willen wij opvallen, vertrouwd voelen bij het publiek en laagdrempelig zijn. Ik denk dat deze AWARD een mooie bevestiging is voor de inzet die wij het afgelopen jaar hebben geleverd. Ik ben in ieder geval trots dat we dit met al onze collega’s hebben waar kunnen maken en hopen dat we dit volgend jaar weer kunnen evenaren”.

 

Hoe komt deze AWARD tot stand?

Wanneer je jouw huis gaat verkopen heb je een goede makelaar nodig. Eigenlijk zelfs de beste makelaar! Maar hoe vind je juist die makelaar die écht goed is, jou begrijpt en doet wat je van hem of haar verwacht? Op WieIsDeBesteMakelaar.nl lees je wat anderen van ons vinden. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren en welke score krijgen wij als makelaar. Wij worden beoordeeld op een aantal punten: enthousiasme, snelheid van reageren, afspraken nakomen, creativiteit en marktkennis. WieIsDeBesteMakelaar.nl is voor de makelaardij wat Zoover is voor de reisbranche en TheFork voor de horeca.

 

Een AWARD moet natuurlijk gevierd worden.

Het kan natuurlijk niet aan ons voorbij gaan zonder dat we dit vieren. Naar eigen zeggen is dat goed gelukt! 🥳 Onderstaande video spreekt voor zich. Bij deze willen wij al onze verkopers enorm bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de mooie beoordelingen. Mercurius Makelaars, de meest actieve makelaar in Deventer!