De beste makelaar in Overijssel 2016: Mercurius Makelaars

Wanneer je jouw huis gaat verkopen heb je een goede makelaar nodig. Eigenlijk zelfs de beste makelaar! Hoe vind je juist die makelaar die erg goed is, jou begrijpt en doet wat je van hem of haar verwacht? Op wieisdebestemakelaar.nl lees je wat anderen van hun makelaar vinden. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren en welke score krijgt de makelaar. De makelaar wordt beoordeeld op een aantal punten: enthousiasme, snelheid van reageren, afspraken nakomen, creativiteit en marktkennis. Wieisdebestemakelaar.nl is voor de makelaardij wat Zoover is voor de reisbranche en Iens voor de horeca.

Het hele jaar lang werken makelaars zich uit de naad (of niet) om hun klanten tevreden te stellen, door een huis te verkopen of een woning aan te kopen. Dat hele lange jaar kunnen consumenten laten weten hoe ze de kwaliteit en inzet van de makelaar waarderen door een beoordeling te geven op de onafhankelijke vergelijkingssite wieisdebestemakelaar.nl. Uiteindelijk mag de allerbeste van de besten zichzelf ‘De beste makelaar van Overijssel’ noemen.

Mercurius Makelaars is een jong en gedreven makelaarskantoor in de regio Deventer, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Remy Everink is het gezicht achter Mercurius Makelaars. Hij is geboren en getogen in Deventer, kent de stad als geen ander en is op de hoogte van alle ins en outs. En dat komt uiteraard goed van pas in de huidige woningmarkt, die telkens weer verandert. Daarom kiest hij met Mercurius Makelaars voor een frisse, innovatieve en onderscheidende werkwijze.

Zij hebben in 2016 maar liefst een 9,1 als gemiddelde cijfer gekregen voor hun werk. Hun klanten zijn echt, maar dan ook echt tevreden over de dienstverlening! Mocht je het leuk vinden, lees dan de beoordelingen over hun dienstverlening.