"Beste Makelaar van Overijssel 2020 is geworden: Mercurius Makelaars"

Met een totaal van 344 beoordelingen met gemiddeld een 9,6 als eindresultaat.

Yes! Wij zijn voor de derde keer winnaar van de Publieksprijs ‘Beste Makelaar van Overijssel’. In 2016 en 2019 mochten wij deze prijs al eens in ontvangst nemen en in 2020 blijft hij in Deventer en mogen wij ons wederom voor een jaar lang ‘Beste Makelaar van Overijssel’ noemen.

De beste makelaar van Overijssel in 2020 - Makelaar in Deventer

 

“Yes, het is weer gelukt!”

Zo reageerde Remy toen al snel in het nieuwe jaar het goede nieuws binnen kwam. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 sleepte hij, samen met het hele team van Mercurius Makelaars in Deventer, de Publieksprijs ‘Beste Makelaar van Overijssel’ binnen. Zij zijn blij deze Publieksprijs nog een keer te kunnen toevoegen aan het rijtje, want Mercurius Makelaars won deze ook in 2016 en 2019. Al met al kan gezegd worden dat de concurrentie steeds meer toeneemt en er steeds meer gevraagd wordt om tot een daadwerkelijke winnaar uit de bus te komen.

 

Wij wilden opvallen, vertrouwd voelen bij het publiek en laagdrempelig zijn.

Remy reageerde erg enthousiast en gemotiveerd: “Aan het begin van 2020 zijn wij ons gaan focussen op een aantal kenmerken die we duidelijk naar voren willen laten komen. Zo willen wij opvallen, vertrouwd voelen bij het publiek en laagdrempelig zijn. Ik denk dat deze Publieksprijs een mooie bevestiging is voor de inzet die wij het afgelopen jaar hebben geleverd. Ik ben in ieder geval trots dat we dit met het hele team hebben waar kunnen maken en hopen dat we dit volgend jaar weer kunnen evenaren”.

 

Hoe komt deze Publieksprijs tot stand?

Wanneer je jouw huis gaat verkopen heb je een goede makelaar nodig. Eigenlijk zelfs de beste makelaar! Maar hoe vind je juist die makelaar die écht goed is, jou begrijpt en doet wat je van hem of haar verwacht? Op WieIsDeBesteMakelaar.nl lees je wat anderen van ons vinden. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren en welke score krijgen wij als makelaar. Wij worden beoordeeld op een aantal punten: enthousiasme, snelheid van reageren, afspraken nakomen, creativiteit en marktkennis. WieIsDeBesteMakelaar.nl is voor de makelaardij wat Zoover is voor de reisbranche en TheFork voor de horeca.

 

Een Publieksprijs moet natuurlijk gevierd worden.

Het kan natuurlijk niet aan ons voorbij gaan zonder dat we dit vieren. Naar eigen zeggen is dat goed gelukt! 🥳 Bij deze willen wij al onze verkopers enorm bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de mooie beoordelingen. Mercurius Makelaars, de meest actieve makelaar in Deventer!