"Beste Makelaar van Overijssel 2021 is geworden: Mercurius Makelaars"

Uit meer dan 390 beoordelingen scoren we gemiddeld een 9,7!

Yes! 3 keer op rij winnaar van de Publieksprijs ‘Beste Makelaar van Overijssel’. In 2019, 2020 én 2021. Dit hadden we nooit durven dromen en zijn we best wel een beetje trots op. Voor een jaar lang mogen wij ons dan ook weer ‘Beste Makelaar van Overijssel’ noemen. Tijd voor champagne! 

Beste makelaar van Overijssel - 2021 - Al 3 jaar de beste makelaar van Overijssel

 

“Yes, het is weer gelukt!”, aldus onze eerste reactie. 

 Zo reageerde Remy toen al snel in het nieuwe jaar het goede nieuws binnen kwam. Met een gemiddeld cijfer van 9,7 sleepte hij, samen met het hele team van Mercurius Makelaars in Deventer, de Publieksprijs ‘Beste Makelaar van Overijssel’ binnen. Zij zijn zeer blij en vereerd deze Publieksprijs nog een keer te kunnen toevoegen aan het rijtje, want Mercurius Makelaars won deze ook in 2016, 2019 en 2020. Al met al kan gezegd worden dat de concurrentie steeds meer toeneemt en er steeds meer gevraagd wordt om tot een daadwerkelijke winnaar uit de bus te komen. 

 

Wij wilden de klantbeleving hoog houden en blijven vernieuwen. 

Remy reageerde erg enthousiast en gemotiveerd: “Het blijft elk jaar weer een uitdaging om de klantbeleving hoog te houden en onze diensten te blijven vernieuwen. Aan het begin van het jaar hebben we met het hele team een paar targets gesteld en deze hebben we ruimschoots behaald. Ik denk dat deze Publieksprijs een mooie bevestiging is voor de inzet die wij het afgelopen jaar hebben geleverd. Ik ben in ieder geval trots dat we dit met het hele team hebben waar kunnen maken en hopen dat we dit volgend jaar weer kunnen evenaren”. 

  

Hoe komt deze Publieksprijs tot stand? 

Wanneer je jouw huis gaat verkopen heb je een goede makelaar nodig. Eigenlijk zelfs de beste makelaar! Maar hoe vind je juist die makelaar die écht goed is, jou begrijpt en doet wat je van hem of haar verwacht? Op WieIsDeBesteMakelaar.nl lees je wat anderen van ons vinden. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren en welke score krijgen wij als makelaar. Wij worden beoordeeld op een aantal punten: enthousiasme, snelheid van reageren, afspraken nakomen, creativiteit en marktkennis. WieIsDeBesteMakelaar.nl is voor de makelaardij wat Zoover is voor de reisbranche en TheFork voor de horeca. 

  

Een Publieksprijs moet natuurlijk gevierd worden. 

Het kan natuurlijk niet aan ons voorbij gaan zonder dat we dit vieren. Naar eigen zeggen is dat goed gelukt! 🥳 Bij deze willen wij al onze verkopers enorm bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de mooie beoordelingen. Mercurius Makelaars, de meest actieve makelaar in Deventer!