Maatregelen rondom het coronavirus

Wat voor effect heeft dit op afspraken?

Welke maatregelen nemen wij als makelaar in Deventer tegen het coronavirus?

Coronavirus? Gelukkig verandert er bij ons bijna niets. Bij Mercurius Makelaars hebben onze makelaars dagelijks veel contact met verkopers en kopers. We hebben daarom besloten om maatregelen te nemen wanneer een makelaar langs komt. We willen namelijk niet dat een medewerker ziek wordt en daarmee een risico vormt voor anderen.

Welke maatregelen treft Mercurius Makelaars?

Als gevolg hiervan schudden onze makelaars even geen handen bij een kennismaking. Dit is op geen enkele manier als onbeleefd bedoeld, maar puur als voorzorgsmaatregel (conform de richtlijnen van het RIVM). Wij hopen dat je begrip toont voor de situatie. Zoals altijd zullen onze medewerkers nog steeds de beste service verlenen en zich optimaal inzetten tijdens het gehele (ver)koopproces. Echter nu alleen met wat meer afstand tussen elkaar. Maar dat doet geen afbreuk aan de vriendelijke begroeting die je van ons mag verwachten.

Wat voor effect heeft dit op mijn afspraken?

Alle afspraken die gemaakt zijn of nog moeten worden gemaakt zullen op exact dezelfde manier gepland en gemaakt worden. Hier zal niets aan veranderen.

Wij houden de ontwikkelingen en instructies vanuit het RIVM nadrukkelijk in de gaten. De medewerkers van Mercurius Makelaars hebben richtlijnen ontvangen met adviezen voor persoonlijke hygiëne. Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen, worden tijdig passende maatregelen getroffen en worden onze medewerkers geïnformeerd.

NVM Open Huizen Dag gaat helaas niet door

Afgelopen week schreven wij nog enthousiast een blog voor jullie waarin wij allemaal goede tips schreven over hoe jij je het beste kon voorbereiden op de NVM Open Huizen dag. Echter liet de NVM gisteren weten dat het niet doorgaat. Ben je benieuwd naar de Kijk en Vergelijk Dagen van Mercurius Makelaars? Houd dan de Open Huis pagina in de gaten. Wij verwachten dat er geen annuleringen zullen zijn voor de betreffende huizen die bij ons in de verkoop staan.

Heb je vragen over andere zaken omtrent het coronavirus? Wij willen ze graag voor je beantwoorden. Via de contactpagina kan je snel en makkelijk contact met ons opnemen. Bedankt voor je begrip!