Mercurius Makelaars pakt 4 keer op rij de titel ‘’Beste Makelaar van Overijssel’’

Gemiddeld een 9,8 uit meer dan 425 beoordelingen!

Wij mogen ons wederom ‘Beste Makelaar van Overijssel’ noemen en hier zijn we enorm trots op! In 2019, 2020 én 2021 mochten wij deze Publieksprijs ook al in ontvangst nemen. Maar ook in 2022 hebben wij weer fantastische beoordelingen gekregen waardoor wij ons wéér voor een jaar lang ‘Beste Makelaar van Overijssel’ mogen noemen. Tijd voor champagne! 

 

 

Vier op een rij!

Het klinkt echt als een spelletje, en dat is het voor ons ook wel een klein beetje. Wij vinden ons werk ontzettend leuk om te doen en wij willen ook altijd winnen. Met deze instelling doen wij ook ons werk. We zijn in de makelaardij natuurlijk vaak in concurrentie met andere goede makelaars en we zullen ons altijd moeten onderscheiden. Wij doen dan ook keer op keer ons best om iedereen naar tevredenheid te begeleiden in het verkoop- of aankoopproces. Gezien de mooie beoordelingen van onze klanten gaat ons dit best goed af 😉

  

Goede klantbeleving en blijven innoveren

Wij hebben als Mercurius Makelaars klantbeleving en innovatie hoog in het vaandel staan. We zien onszelf als de meest actieve makelaar in Deventer en blijven onze diensten vernieuwen om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. We geloven in onze eigen kracht en werkwijze. Deze publieksprijs is dan ook een mooie bevestiging dat onze klanten dit ook waarderen. We zijn als team hier heel trots op en zullen er alles aan doen om ook volgend jaar weer als winnaar uit de bus te komen.

  

Hoe komt deze Publieksprijs tot stand?

‘’Wie is de beste makelaar’’ is het grootste onafhankelijke beoordelingsplatform van makelaars in Nederland. Hierop kunnen verkopers beoordelingen achterlaten op basis van enthousiasme, snelheid van reageren, afspraken nakomen, creativiteit en marktkennis. Dit platform kun je gebruiken als hulpmiddel bij het kiezen van de juiste makelaar. Je kunt het vergelijken met Zoover voor de reisbranche en TheFork voor de horeca.

 

Deze publieksprijs gaan we 4-en!

We zullen dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en gaan dit uiteraard vieren! Hoe? Daar zijn we nog niet helemaal over uit maar houd onze socials zeker in de gaten! We willen iedereen die afgelopen jaar met ons heeft samengewerkt ontzettend bedanken voor het vertrouwen in ons kantoor. En in het bijzonder willen we iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten waardoor wij voor de 4e keer op rij ‘’Beste Makelaar van Overijssel’’ zijn geworden. 

Mercurius Makelaars, De meest actieve makelaar in Deventer.