Mercurius Makelaars en GAMMA gaan samenwerking aan

Dat betekent: leuke acties en verrassingen!

Mercurius Makelaars Samenwerking met GAMMA

Mercurius Makelaars en GAMMA Deventer slaan de handen ineen. Iedereen die vanaf nu via Mercurius Makelaars zijn woning verkoopt, ontvangt daarbij een door GAMMA samengesteld uitgebreid verkooppakket. Hiermee kan de woning verkoopklaar worden gemaakt. 

Maar ook mensen die een huis kopen, helpen Mercurius Makelaars en GAMMA graag op weg. Om de gekochte woning (en eventuele tuin) helemaal naar eigen wens te maken, ontvangen kopers een compleet aankooppakket. Dit aankooppakket bestaat uit een aantal handige spullen die onmisbaar zijn bij het aanpassen en/of inrichten van de nieuwe woning. Daarnaast ontvangen huizenkopers ook een flinke korting op alle aankopen bij GAMMA voor een periode van 3 maanden. Bovendien slaan Mercurius Makelaars en GAMMA Deventer de handen ineen op het gebied van marketing. Door nieuwe acties en technieken samen te brengen, kan een nog grotere doelgroep bereikt worden. 

Remy Everink van Mercurius Makelaars over de samenwerking: “Door deze exclusieve samenwerking kunnen we op een leuke manier onze klanten iets extra’s bieden. In de huidige woningmarkt moet je zorgen dat je opvalt en willen we waarde toevoegen voor onze klanten. Dit betekent zorgen dat de verkoop vlot loopt, dat goede verkoopprijzen gerealiseerd worden en onze klanten een goed gevoel aan het verkoopproces overhouden”, aldus de makelaar. De samenwerking zal bovendien ook zichtbaar zijn in de winkel van GAMMA. “Klanten weten ons te vinden en bovendien wordt veelal online gezocht. We willen vooral onze ideeën en mogelijkheden delen, want uiteindelijk gaat het erom wat de klant wil en dat vullen we vervolgens samen in.” 

Ook Kirsten de Bok van GAMMA Deventer ziet de voordelen van samenwerking: “Door de samenwerking met Mercurius Makelaars vergroten we ons bereik op een vlotte manier. Bij ons staat de klant altijd voorop, dit betekent dat wij er alles aan doen om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dit doen we door te zorgen dat er altijd specialisten voor je klaar staan. Deze specialisten zullen je dan ook perfect advies geven hoe je elke klus het beste kunt aanpakken.”  

Wie tegenwoordig dus een huis wil kopen of verkopen, wordt dit een stuk makkelijker gemaakt door de samenwerking van Mercurius Makelaars en GAMMA Deventer. Voor meer informatie, neem contact op met Mercurius Makelaars of GAMMA Deventer.