Mijn favorieten

Onze medewerkers


 

Mercurius Makelaars

Remy Everink
Remy Everink
NVM Makelaar
“Remy is 38 jaar en eigenaar van Mercurius Makelaars. Hij heeft inmiddels 17 jaar ervaring in het makelaarsvak en is geboren en getogen in Deventer. Zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen werken zeer aanstekelijk. Tel daar zijn lokale kennis en klantenkring bij op en je treft de beste makelaar aan die alles in het werk zal stellen jouw huis zo goed mogelijk te verkopen.”
Joyce Spijkerman
Joyce Spijkerman
NVM Makelaar
“Met Joyce heeft Mercurius Makelaars de ideale collega in huis. Rustig, deskundig en professioneel. Joyce heeft al vele jaren ervaring in de makelaardij. Zij heeft werkervaring opgedaan in de Achterhoek en is nu gelukkig weer terug in haar geboortestad Deventer. Als NVM makelaar adviseert zij onder meer voor projecten en begeleidt zij jou op een deskundige wijze bij de aan- en verkoop van jouw woning.”
Raymond Bresser
Raymond Bresser
NVM Makelaar
“Voor velen is Raymond inmiddels een bekend gezicht binnen ons kantoor. Raymond is sinds 2003 werkzaam in de makelaardij. Een geweldig vak waarin je mensen mag begeleiden bij één van de belangrijkste beslissingen in het leven: het kopen of verkopen van een woning. Dat hij dit mag doen in zijn geboorteplaats Deventer maakt het plaatje voor hem compleet.”
Inge Lohuis
Inge Lohuis
Secretaresse
“Wie contact opneemt met Mercurius Makelaars, kan Inge bijna niet mislopen. Inge is het eerste aanspreekpunt. Zij is enthousiast, accuraat en klantvriendelijk. Als secretaresse houdt ze onder meer de agenda’s bij, stelt zij koopaktes op en kan zij veel vragen beantwoorden. Inge geniet van al deze facetten. Van de contacten met verschillende mensen, de afwisselende werkzaamheden én het teamwork op kantoor. En waar ze echt blij van wordt: opdrachtgevers die enthousiast zijn over het eindresultaat!”