Huiswaarde checken? Dat kan in 4 makkelijke stappen!

Online waarderapport van Mercurius Makelaars

De waarde van je woning (laten) berekenen? Dat kan op een aantal verschillende manieren, allemaal met een verschillend doeleind. Zo kan je online via onze online huiswaarde berekenen tool bekijken hoeveel je woning (naar schatting) waard is, kunnen wij bij jou langskomen voor een gratis waardebepaling (met bijpassend verkoopadvies) óf je kan een taxatie laten uitvoeren. 

 

Online waarde berekenen voor jouw woning

Wat is mijn huis waard? Dat is de vraag die wij vaak krijgen. Door middel van onze online woningwaarde calculator tool kan je binnen 4 snelle stappen jouw huiswaarde checken. Door middel van een aantal vergelijkbare woningen uit jouw buurt en wat simpele gegevens komt de waarde tot stand. De waarde uit deze tool kan je als input gebruiken bij een oriënterend gesprek of zodra er een makelaar langs komt voor een daadwerkelijke waardebepaling.
Online tool invullen

 

Gratis waardebepaling door een NVM Makelaar

Bij een waardebepaling komt er daadwerkelijk een makelaar bij je langs. Vervolgens is het aan jouw de taak om er voor te zorgen dat de makelaar alle belangrijke onderdelen van het huis te zien krijgt. Ook is het handig om wat statistieken bij de hand te hebben. Die kunnen de makelaar namelijk goed helpen om de waarde zo exact mogelijk te bepalen. Des te meer jij ons van details voorziet, des te preciezer wij kunnen zijn in het geven van een indicatie. Een waardebepaling duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.
Waardebepaling aanvragen

 

 

.col-12.col-xl-4[role=”secondary”], a.binnenkort-op-funda, .beste-makelaar-zijkant,section.container-fluid.bg-light.mt-4,.entry-meta {display: none !important;}