Duizenden euro's besparen

Een lagere koopsom dan je zelf zou kunnen realiseren

Heb je een leuk huis op het oog? Door onze deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar duizenden euro’s, tijd en problemen voor je.

De kosten van een eigen makelaar verdien je terug in:

  • inzicht in de waarde van de woning
  • een lagere koopprijs dan je zelf zou kunnen realiseren: onderhandelen is een belangrijk onderdeel van ons vak, wat we dagelijks doen. Bovendien ben je emotioneel betrokken bij de aankoop van de woning, dit maakt het moeilijk voor je om een harde grens te trekken bij de vaststelling van de prijs. Als koper kan je op Mercurius Makelaars terugvallen; wij beheersen het onderhandelen als geen ander!
  • belangrijke juridische informatie over het huis, zoals erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaren, bouwkundige staat (moet er wel of geen bouwkundige keuring uitgevoerd worden?), kadastrale beperkingen, bestemmingsplannen, etcetera
  • het op het juiste moment in de onderhandelingen naar voren brengen van de voorwaarden van de koop, overname roerende zaken, transportdatum, etcetera
  • tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken

 

Ook geld besparen? Bekijk ons aankoopresultaat in 5 stappen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ervaar de vernieuwende aanpak van Mercurius Makelaars.