Ontmoet ons fanatieke, leuke en bovenal allerbeste team

Ontmoet onze commercieel medewerker binnendienst Linda Koning

 

Sinds dit jaar onze nieuwe aanwinst in onze binnendienst linie. Vandaag stellen we haar graag aan je voor en hebben we een aantal leuke en grappige onthullingen voor je op een rijtje gezet. Binnen de serie ‘Meet the Team’ maken we van iedere medewerker een leuke blog die jou meeneemt in de verhalen van de medewerker.

“Wanneer een klant tevreden ophangt of ze merkt dat ze een collega kan ontlasten geeft dat haar dan ook een goed gevoel”

De 31 lentes jonge en trotse moeder van één (bijna twee) dochter(s) is erg zorgzaam en behulpzaam, zowel naar haar familie, vrienden, collega’s als klanten. Bij Mercurius Makelaars probeert ze dit dan ook te vertalen door te zorgen dat de boel onder controle is. Wanneer een klant tevreden ophangt of ze merkt dat ze een collega kan ontlasten geeft dat haar dan ook een goed gevoel. Naast deze mooie eigenschappen vindt ze ‘leuke dingen doen’ ook erg belangrijk. Lekker uit eten gaan, drankjes doen met vriendinnen en weekendjes weg gaan is voor Linda nooit te gek. De wekelijkse bezoekjes aan de speeltuin, het zwembad of het bos mochten ook niet in het rijtje ontbreken!

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

“Mijn werkdag start met het wegwerken van de mail. Ik bekijk wat er die dag moet gebeuren en prioreer de werkzaamheden. Tussendoor sta ik iedereen te woord, zowel telefonisch als op kantoor zelf. We worden dan ook wel het eerste aanspreekpunt genoemd! Ik plan afspraken in, start de verkoop van woningen op, maak koopovereenkomsten en wikkel koopovereenkomsten af.”

Wat vind je het leukste om te doen bij Mercurius Makelaars?

“Het leukst vind ik het contact met de klanten en met de collega’s zelf. Ik vind dat we een heel fijn team hebben, waar iedereen wordt gewaardeerd om zijn of haar kwaliteiten. Wanneer de klant tevreden ophangt of ik merk dat ik een collega kan ontlasten, geeft mij dit ook een goed gevoel!”.

En het minste?

Er zijn eigenlijk weinig dingen die ik niet leuk vind. Ik werk nog niet zo heel lang bij Mercurius maar iets waar ik elke keer weer tegen op kijk is het afbellen van geplande bezichtigingen op het moment dat een woning al verkocht is. Dit komt (jammer genoeg voor de klant) in deze tijd erg vaak voor.

Waarom vind jij het leuk om bij Mercurius Makelaars te werken?

“Werken bij Mercurius is leuk, omdat het werk heel afwisselend is en ik dagelijks leuke contacten heb. Ook is de woningmarkt een hele leuke sector om in te werken. Er gebeurt veel en er komen veel mooie huizen voorbij! Daarnaast zorgt het voor mij voor een goede balans tussen werk en privé.”

Natuurlijk hebben we Linda ook even om wat guilty pleasures gevraagd. Wij denken dat deze erg bekend is bij velen: “Het kijken van een foute romantische (kerst)film waarbij je na 10 minuten al weet hoe het gaat aflopen”. Wij moesten wel even lachen!

Een ideale vrijdagmiddag borrel

Iedereen heeft een ideaal beeld van dat ene lekkere drankje in de late-middag uurtjes van een lange vrijdag. Linda is met een lekker wit wijntje (nu natuurlijk even niet) met wat lekkere hapjes al snel tevreden. “Écht ideaal zou het zijn als het in een sfeervol kroegje of in een mooie omgeving zou zijn”.