De perfecte presentatie

De eerste bezichtiging begint tegenwoordig op internet, de presentatie van een huis is daarom belangrijker dan ooit tevoren.
 
Verkopers presenteren feitelijk een permanente advertentie op internet. Belangrijk om deze advertentieplaats optimaal te benutten. Een goede foto zegt immers meer dan 1000 woorden.
 
Maar hoe zorgen we ervoor dat deze nu écht perfect is?
 
Allereerst zorgen wij ervoor dat er door een professionele fotograaf foto’s gemaakt worden. Deze foto’s zijn in feite het visitekaartje van de woning. Woningzoekers zoeken via het internet op plaats en prijs en gaan dan gelijk foto’s kijken. Binnen enkele seconden wordt beslist of het huis in de smaak valt of niet.


Woonkamer makelaar Deventer
 
 
Veel mensen vinden het moeilijk om door de smaak van iemand anders heen te kijken. Zorg dat alles goed opgeruimd is, gebruik niet te veel accessoires en maak ruimte. Een strak interieur komt veel ruimtelijker over. Zelfs het overschilderen van een gewaagd of gedateerd behangetje is het overwegen waard. Als je echt goed voor de dag wilt komen kunnen we eventueel een styliste voor je inschakelen. Zij weet precies waar woningzoekers wel en niet blij van worden.

Ook maken wij standaard gebruik van hoogtefotografie. Hierbij gaan we tot maximaal 7 meter de hoogte in. Dit geeft een completer overzicht van het huis en levert verrassende en creatieve beelden op. Een absolute must als je echt wilt opvallen tussen al die andere te koop staande huizen.
 

Hoogtefoto1 makelaar Deventer

 Hoogtefoto2 makelaar Deventer


Verder zullen wij je huis in overleg met de best mogelijke verkoopinstrumenten presenteren op diverse online en offline media. Denk hierbij o.a. aan Funda, de best bezochte woningsite van Nederland met ruim 200.000 bezoekers per dag, een opvallend te koop bord, een GoPro videotour, maar ook diverse social media zoals Facebook (meer dan 4000 volgers!), Twitter en YouTube.

Ook worden er digitale plattegronden van het huis gemaakt, zowel in 2D als in 3D. Hiermee kan de woningzoeker de ruimte fictief inrichten met eigen meubels. Een plattegrond biedt inzicht, interactie en ruimte om te dromen.


mercurius makelaars deventer plattegrond


Wat kunnen we nog meer doen aan de perfecte presentatie? Dat leggen we je graag uit in een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ervaar de vernieuwende aanpak van Mercurius Makelaars.

Met de perfecte presentatie zullen wij ons eerste doel bereiken: woningzoekers verleiden tot een bezichtiging.


mercurius makelaars deventer contact


Misschien vind je dit ook interessant?