Je huis verkopen in Deventer

Wij helpen je hier graag mee

Wil je je huis verkopen in Deventer? Dan zijn je vast al veel vragen te binnen geschoten die je niet makkelijk snel en zelf kan beantwoorden. Wat is bijvoorbeeld je woning waard en wat moet je zelf doen om je huis te verkopen? Welke makelaar moet mij gaan helpen en wat kan ik dan zelf nog gaan doen? De woningmarkt is booming en wellicht nu dus het ideale moment. Wij helpen je hier graag mee. Duidelijk, transparant en met maar één belang: dat van jou!

We willen je graag helpen met de volgende vragen:

  • Wat is mijn huis waard?
  • Wat moet ik doen om mijn huis te verkopen in Deventer?
  • Wat kost het om mijn huis te verkopen?
  • Waarom zou Mercurius Makelaars mij moeten helpen?

Wist je trouwens… Dat wij door Wie is de Beste Makelaar in 2020 (én 2019) tot beste makelaar van Overijssel zijn uitgeroepen? En in 2018 en 2017 helaas net geen 1e, maar wel een uitstekende 2e plaats. Daar zijn we best wel een beetje trots op! We schreven hier een leuke blog over om toe te lichten hoe we tot die mooie mijlpaal zijn gekomen. Wij zijn er namelijk trots op.

Heb je geen vragen en wil je direct beginnen met het spannende, maar bovenal leuke verkoopproces dan kan dat natuurlijk ook. Maak dan een vrijblijvende afspraak en wie weet zitten we binnenkort rond de tafel om te kijken naar de beste route van de verkoop van jouw woning.

 

Wat is mijn huis in Deventer waard?

De verkoopprijs van jouw huis kun je bij Mercurius Makelaars gratis laten bepalen. Door de jarenlange expertise van onze NVM makelaars kunnen we je altijd een degelijk en goed onderbouwd advies geven. Uiteraard inclusief de te verwachten verkoopopbrengst, vraagprijs, verkoopsnelheid, passende strategie om te verkopen en andere belangrijke punten. Je kan gratis een waardebepaling aanvragen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Alle contacten met zowel Remy Everink als zijn team verliepen laagdrempelig, snel en efficient. Er werd ruime mogelijkheid geboden voor het stellen van vragen en uitleg werd kundig geboden. Zo ook rondom de procedures, de bezichtigingen en de afwikkeling van de verkoop. Ik zou Mercurius Makelaars zeker aanbevelen voor zowel de aankoop, als de verkoop van een huis. Mijn huis was binnen een week verkocht!

via Funda.nl

 

Gratis waardebepaling aanvragen

 

Wat moet ik doen om mijn huis te verkopen in Deventer?

Om jouw huis te verkopen in Deventer moet je natuurlijk wel een klein beetje de handen uit de mouwen steken. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen, want wij van Mercurius Makelaars staan altijd voor je klaar om te helpen bij de verkoop van je woning in Deventer.

 

Je bent al heel dicht bij de verkoop van jouw woning!

Je woning verkopen in Deventer, je bent er echt héél dicht bij! Het enige wat we je nog aanraden om te doen voordat je begint met het verkopen van je woning in Deventer is het lezen van onze 10 handige tips voordat jij je huis gaat verkopen. Ik wil de 10 tips ontvangen

 

Wat kost het om mijn huis te verkopen?

De kosten om je huis te verkopen, ook wel courtage genoemd, bepalen we onder andere aan de hand van de courantheid. Een huis verkopen is dus echt maatwerk. Daarom maken we graag een afspraak bij jouw thuis en geven we je graag advies op maat. Wij werken met een overzichtelijk en aantrekkelijk dienstenpakket, waarbij je een duidelijke offerte ontvangt met diverse mogelijkheden om te kiezen voor aanvullende pakketten.

 

Waarom zou Mercurius Makelaars mij moeten helpen?

We zeggen wel eens voor de grap dat we je buurman of buurvrouw zouden kunnen zijn. Daar zit natuurlijk een kern van waarheid in. Ons team bestaat uit jonge en gedreven professionals en hierdoor snappen we goed waar jij behoefte aan hebt bij het verkopen van je woning in Deventer en omgeving. Het team is een van de belangrijkste onderdelen van Mercurius Makelaars, we zijn meer dan collega’s. Dat merk je in de samenwerking, we gaan net iets verder voor elkaar!

Jouw verhaal

Jouw verhaal is wat ons drijft, jouw verhaal is onze passie. En dus horen wij graag wat jij te vertellen hebt. Deel je verhaal met ons; telefonisch, online, op kantoor of gewoon bij je thuis. Ook buiten kantooruren en in het weekend staat Mercurius Makelaars vanzelfsprekend voor je klaar. Daarom is Mercurius Makelaars de beste makelaarskeuze om je huis te verkopen in Deventer en omgeving.

Een mooi verkoopresultaat in 5 stappen

Een huis verkopen in Deventer kan op verschillende manieren worden gedaan. Natuurlijk kan je volledig zelf actie ondernemen, maar dat is niet altijd effectief genoeg. Wij van Mercurius Makelaars kunnen jou helpen om een wezenlijk verschil te maken tussen het gewoon “te koop” zetten van je woning of het daadwerkelijk succesvol verkopen van je huis. Hiervoor hanteren wij altijd een 5-stappenplan om tot een optimaal verkoopresultaat van je huis te komen.

 

Verkoop je huis in Deventer

Als je van plan bent om je huis te verkopen in Deventer dan ben je bij Mercurius Makelaars aan het juiste adres. We gaan er alles aan doen om jouw zo goed mogelijk te helpen. Je kunt er van op aan dat wij onze afspraken nakomen, goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijke aandacht. Want bij Mercurius Makelaars telt maar één ding: jij als klant moet tevreden zijn met het eindresultaat. Bij iedere stap zullen we je informeren, helpen en adviseren, maar als verkoper heb je uiteraard altijd zelf het eindoordeel.